· Om Josephine Eilersen ·

Jeg har en MSc./Cand.soc. i Europæiske Studier fra Aalborg Universitet og en BA.ling.merc. i International Virksomhedskommunikation, Engelsk og Europæiske studier fra Copenhagen Business School. 

Jeg har specialiseret mig i virksomheds- og politisk kommunikation, og arbejder med corporate communication og public affairs.

Jeg arbejder for tiden med ekstern og digital kommunikation i FLSmidth. I spændingsfeltet mellem en dansk virksomhed, internationale forhold og globale kunder er jeg landet på min rette hylde. Jeg er sætter især pris på at jeg har mulighed for at sætte mit præg på opgaver fra idé til eksekvering.

Se hvilke kompetencer jeg kan bidrage med.

· Ekspertise i kommunikation ·

Jeg har hands-on erfaring med Corporate communication, public affairs og digital kommunikation. Her har jeg blandt andet skabt øget synlighed og tilgang til information ved at etablere en websites og intranetsites. Supporteret nationale og internationale PA aktiviteter. Jeg har udviklet og redigeret nyhedsbreve og artikler. Jeg arbejder altid med entydige budskaber for at have gennemslagskraft og for at skabe målbare resultater. 

Lær mere om mine faglige interesser... 

· Jeg er... ·

...idérig og arbejdsom og har udarbejdet mange forskellige kommunikationsopgaver. Kort sagt så er jeg fleksibel, alsidig og trives jeg med mangeartede opgaver. I kraft af min strukturerede og systematiske tilgang til opgaver er jeg effektiv, kvalitetsbevidst og kan prioritere opgaver så deadlines overholdes.

Passion for 

Kommunikation

Corporate Communication

Virksomhedskommunikation skaber: identitet og synlighed

Jeg er BA.ling.merc. i International Virksomhedskommunikation og har arbejdet med både intern og ekstern virksomhedskommunikation. Det har skabt synlighed og dialog mellem virksomhed og kunder. Det inkluderer weboptimering, nyhedsformidling og marketing opgaver.

 

Opgaver og målgrupper har varieret, men jeg arbejder altid med klare budskaber og overskuelige deadlines for at sikre gennemsklagskraft og resultater.

Strategisk kommunikation

Succesfuld strategisk kommunikation kræver: en operationel vision, åbenhed og tålmodighed. 

Jeg har arbejdet med international- og dansk strategisk kommunikation med politisk kommunikation ved EUs representation til FN i Wien, public affairs i H. Lundbeck A/S og nu i ekstern kommunikation og marketing i FLSmidth.

Min M.Sc. og BA.ling.merc understøtter desuden mine erfaringer med international virksomhedskommunikation med teoretisk viden.

Jeg arbejder udfra principperne: relevans og vidensdeling.

 Jeg har være koncept udvikler og editor på flere hjemmesider. Jeg har desuden haft ansvaret for udførelsen af flere nyhedsbreve, SoMe, online marketingkampagner, employer advocacy samt udvikling af globalt kundemagasin.

Jeg har fokus på relevans i de artikler jeg udarbejder samt klart og tydeligt sprogbrug. Digitale platforme er især et vigtigt værktøj for vidensdeling og funktionelle og brugervenlige onlineplatforme er derfor essentielle for virksomheder. 

Jeg er vant til at arbejde med Adope design programmer, Google Analytics/AdWords, SEO og SoMe.

Digital kommunikation

 
 

iPhone

+45 31721571

 

  • facebook
  • White Twitter Icon
  • LinkedIn - White Circle

Follow me

 

© 2018

by Josephine Eilersen.